Eerste lustrum Akke Verhoeven Uitvaartbegeleiding in Holten

Akke Verhoeven Uitvaartbegeleiding is inmiddels een begrip geworden in Holten en omgeving. Door idealisme en haar persoonlijke inbreng heeft Akke gestalte weten te geven aan haar uitvaartonderneming.

Akke staat nog steeds volledig achter haar slogan “Uw wensen vormen mijn uitgangspunt”. Niet zij, maar de families bepalen hoe de uitvaart van hun geliefde plaatsvindt, waarbij ze hen op de door hen gewenste manier begeleidt en faciliteert. Het is een mooie manier om mensen te mogen begeleiden in een moeilijke en vooral  kwetsbare periode van hun leven en op hun eigen manier het afscheid kunnen helpen voorbereiden en afronden. “Het maakt mij stil dat ik daar op zulke intieme momenten deelgenoot van mag zijn en ben dankbaar voor het vertrouwen dat in mij wordt gesteld”, aldus Akke.

Steeds vaker komt het voor dat mensen hun wensen rondom hun eigen uitvaart willen vastleggen. Ook wil men graag weten hoeveel financiële ruimte men heeft voor hun wensen.  Zo’n voorbespreking geeft rust, voor zichzelf maar ook voor hun naasten die hierdoor weten welke keuzes zij moet maken zodra hun dierbare is overleden.

Akke kan u hierover geheel vrijblijvend adviseren en een overzicht voor u maken.